Heart coaching
Image default
Woningen

Het bureau levert diensten op het gebied van kantoorruimte, gemeentelijke appartementen, luxe woning

 

Het snelgroeiende makelaarskantoor is  beste makelaars voor 2019. Het bedrijf regelt alle kwesties met betrekking tot de aankoop, verkoop, huur of intrekking van alle soorten commercieel en residentieel onroerend goed. Het makelaarskantoor blijft zijn eigen datacontrolesysteem met betrekking tot vastgoedobjecten voortdurend verbeteren, waardoor het mogelijk is om in de kortst mogelijke tijd een passende oplossing te vinden, waarvoor klanten het op prijs stellen.

Voordelen: persoonlijke benadering van elke klant; Gekwalificeerde medewerkers; de transactie; makelaars weten wat ze appartementseigenaren moeten vragen om verborgen gebreken te ontdekken.

 

De directie besteedt aandacht aan opleiding, professionele ontwikkeling van medewerkers, naleving door agenten, makelaars met actuele technologische voorschriften, regelmatige rapportage aan managers. Het bureau heeft ook een commissie om geschillen tussen werknemers en klanten van het bedrijf op te lossen.

Ervaring in onroerendgoedactiviteiten stelt het bedrijf in staat om problemen op te lossen met betrekking tot kopen, verkopen, ruilen, lenen, trustbeheer, huur,  eigendomsverzekeringen en onroerendgoedtaxaties. Het bureau levert diensten op het gebied van kantoorruimte, gemeentelijke appartementen, luxe woningen. Het scala aan juridische diensten omvat de ondersteuning van transacties van aan- en verkoop, schenking, erfenis, privatisering, vertegenwoordiging in de rechtbank.

Huis te huur


https://be.propenda.com/