Heart coaching
Image default
Gezondheid

Fysiocare Waalwijk zorgt voor spoedig herstel

Ben je opzoek naar een nieuwe fysiotherapeut? Of een nieuwe praktijk die je met meerdere dingen kan helpen of begeleiden? Neem eens een kijkje op de website van Fysiocare Waalwijk. Zij zijn een fysio die niet alleen helpt met 1 ding tegelijk maar pakken het totale plaatje aan. Bij de eerste afspraak wordt er een intake gedaan waarbij er goed gekeken wordt naar de klachten die je op dat moment ervaart en aan de hand van de uitkomst van de intake wordt er bepaald welke behandelingen of oefeningen erg gedaan gaan worden. Als je veel aan sport doet is het voor jou belangrijk om zo snel mogelijk weer op de been te zijn, wat Fysiocare Waalwijk weet als geen ander en je daarom de juiste en meest effectieve behandelingen zal geven waardoor je weer sneller je hobby’s of sport kunt beoefenen! 

Voor wat kan ik precies allemaal terecht bij Fysiocare Waalwijk? 

Je kunt bij fysiocare uiteraard terecht voor alle fysio gerichte klachten zoals bijvoorbeeld pijn in de nek, schouders of rug. Voor blessures aan de enkels of voeten. Voor blessures aan de knie of voor andere gewricht of spierpijnen. 

Je kunt er ook alleen terecht voor fitness. Wanneer je graag zou willen leren om fitness op de juiste manier te doen, kun je bij Fysiocare Waalwijk terecht voor lessen en begeleiding in de fitnessruimte. Ze kunnen je helpen een fitness schema te maken die bij jouw past. 

Je kunt  bij Fysiocare Waalwijk ook terecht voor een voedingsschema om af te vallen. Het kan soms erg lastig om dit helemaal alleen te doen en daarom helpt Fysiocare Waalwijk je graag met alle tips en voeding en begeleiding daarin. Soms heb je gewoon iemand nodig die je een extra schop onder de kont kan geven op het moment dat je eigenlijk wilt opgeven.