Heart coaching
Image default
Bedrijven

Even weg van de stad

Als je even weg wil van al het betonijzer in de stad, kan het goed zijn om naar de natuur te gaan en te genieten van je welverdiende rust. In Nederland zijn er in veel plekken veel groen dat je kan bezoeken. Het is de kunst om de juiste plekjes uit te kiezen waar je zeker weet dat je zonder al te veel onrust op je gemak een wandelingetje kan maken. Op verschillende plekken in Nederland is dit mogelijk. Dus ga erop uit en ontdek wat Nederland je allemaal te bieden hebt. Dat is wellicht mee dan je zou denken!

Naar het Amsterdamse bos

De naam van het Amsterdamse bos, klopt wellicht niet helemaal. Een groot gedeelte van het bos bevindt zich eerder in Amstelveen dan in Amsterdam. Het Amsterdamse bos is de ideale plek als je er eventjes op uit wil. Weg van alle herrie, weg van alle problemen. Het Amsterdamse bos biedt de mogelijkheid om een grote wandeling te maken, waar je veel mooie plekken kan zien. Zo hebben ze een plek in het Amsterdamse bos waar zich allerlei Schotse Hooglanders bevinden. Sommige kunnen zo dicht bij komen en in je nek hijgen dat je bijna niet weet wat je daar overkomt.

Nog meer te doen

Ook is er midden in het Amsterdamse bos een heel groot groen veld, waar je veel verschillende dingen op zou kunnen doen. In de zomerperioden wordt dit weleens gebruikt voor allerlei evenementen, maar wanneer dit niet zo is, is het een groot mooi groen veld dat de mogelijkheid biedt om op te voetballen, te picknicken of om naar vogeltjes te kijken. Dit is ook de ideale plek om met je hond te lopen. De grootte van het veld zorgt ervoor dat je hond vrij uit kan lopen waar hij naar toe wilt. Ja het Amsterdamse bos is zeker een aanrader voor liefhebbers van groen.