Heart coaching
Image default
Internet marketing

WAAROM SEO EINDHOVEN?

U zit thuis, u verveelt zich en u wilt wat centjes bijverdienen, dan is de SEO Eindhoven de beste thuiswerk voor u. U heeft slechts een laptop of een telefoon met stabiele internet nodig en ja u bent al aan het verdienen. Uit de comfort van uw bankstel dag en nacht op uw tijdstip en op uw gemak wat bijverdienen is altijd meegenomen vooral in deze tijd van Covid -19 waar men graag van huis uit wilt werken en studeren. Deze bijbaantje heeft geen voorwaarden waardoor heel veel mensen en dus ook u heel makkelijk in aanmerking kunt komen. De ideale baan in een ongunstige tijd.

WAT IS SEO?

Seo staat voor search engine optimization. Als SEO er gaat u te werk op uw pc, laptop of mobiel om korte teksten van minder dan 500 woorden te schrijven per onderwerp en die worden dan door ons van seo Eindhoven via een complex matrix in een speciaal daarvoor bestemd programma ingevoerd zodat wanneer men googled naar een bepaald woord product of dienst dat die veel sneller gevonden kan worden. Allemaal mede dankzij uw bijdrage.  U merkt het zelf, voor zo’n reuze comfortabel baan heeft u geen hoge opleiding of enige werkervaring nodig. U heeft slecht de wil en motivatie nodig om dit werk te kunnen verrichten, nogmaals, simpelweg vanuit uw bankstel.

HOE VERDIEN IK HIERAAN? 

Na een tekst geschreven te hebben stuurt u die op naar ons bij seo Eindhoven via de mail. Uw tekst(en) wordt gescreend op grammaticale en orthografische fouten en worden dan door onze deskundige ict’ers verder afgehandeld. U krijgt zoveel teksten u  maar aankan. Simpelweg, er is geen limiet. U bepaalt u snelheid dus uw eigen drijfveer. Op de laatste dag van de maand wordt er een overzicht naar u gestuurd met de ingeleverde teksten en wordt dan het te betalen bedrag overgemaakt op uw rekening vanuit seo Eindhoven. Simpel en snel.