Heart coaching
Image default
Aanbiedingen

Je huid bleken doe je zo | Tips en Tricks van Skinlight expert

In de zomer hebben we allemaal graag een bruin kleurtje, zo laten we zien aan de mensen dat we op vakantie zijn geweest of dat we lekker hebben kunnen luieren in het zonnetje. Maar een té bruine huid zoals bijvoorbeeld donkere oksels of pigmentvlekken is natuurlijk niet het bruin dat we graag willen. Vooral wanneer deze vervelende pigmentvlekken zich in ons gezicht bevinden. Wanneer we namelijk iemand ontmoeten, is ons gezicht het eerste waar mensen naar kijken. Daarom kan dit voor vele mensen een bron van frustratie zijn en een knak in het zelfvertrouwen geven. Dat is natuurlijk niet fijn want voor pigmentvlekken hoef je je absoluut niet te schamen. Daarom geven we in dit artikel een aantal oplossingen prijs om pigment bleken mogelijk te maken zodat je frustratie voorgoed verleden tijd is!

Neem je voedingspatroon onder de loep

Je zou het misschien in eerste instantie niet verwachten maar je huid bleken kan je ook doen door gezonder te gaan leven. Onze huid is een van de grootste en belangrijkste organen in ons lichaam en onze huid straalt vaak uit hoe we leven. Daarom is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten en genoeg water te drinken. Dit in combinatie met voldoende beweging kan er voor zorgen dat je huid gezicht lichter maken, mogelijk wordt. Een slechte voeding en geen goede levensstijl kan namelijk voor veel neveneffecten bij onze huid zorgen.

Chemische peeling

Wanneer je grote delen van je huid bleken wil waarmaken, dan kan je misschien overwegen om een chemische peeling te ondergaan. Bij zo’n behandeling wordt er een chemisch goed op je huid aangebracht en wordt je hele bovenste huidlaag verwijderd. Hiermee zullen dus bruine vlekken zoals pigmentvlekken en moedervlekken gaan verdwijnen. Het klinkt misschien pijnlijk maar dat is het zeker niet. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je een paar bijwerkingen kan ondervinden zoals een rode, jeukende huid. Ook dien je je huid goed en extra te beschermen omdat je als het ware de belangrijkste beschermlaag van je huid hebt weggenomen. Voor deze behandeling zal je wel redelijk diep in je portemonnee moeten duiken.

Pigmentvlekken crème Skinlight

Gelukkig hoeft het allemaal niet zo kostelijk te zijn en zijn er ook goedkopere oplossingen. Je huid gezicht lichter maken kan je ook doen dankzij een crème tegen pigmentvlekken. Een goed product daarvoor is Skinlight. Skinlight heeft een speciale whitening technologie die tot diep in de huid doordringt en die het pigment bleken mogelijk maakt. Het is geen duur product en bovendien ook zuinig omdat je er telkens maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt. Allergische reacties hoef je ook niet te verwachten want Skinlight heeft een neutrale PH waarde en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten.