Heart coaching
Image default
Aanbiedingen

Fysiotherapie Hoogland en omgeving

Op zoek naar fysiotherapie in Hoogland of in de omgeving van Hoogland? Dan bent u bij ons van ZEE in beweging aan het juiste adres. Wij helpen u graag van verscheidene fysieke klachten af, want niks is zo vervelend als belemmerd worden in uw leven door pijn. U kunt ZEE in beweging en onze fysiotherapieën vinden in Hoogland, maar ook in de directe omgeving zoals Kattenbroek, Nieuwland en Vathorst. Wij hebben vele jaren aan ervaring binnen de wereld van de fysiotherapie en inmiddels onze eigen werkwijze ontwikkeld die erg is gefocust op elke patiënt als individu. Onze fysiotherapie wordt aangepast aan de belangen en wensen van de patiënt, want iedereen heeft behoefte aan iets anders. Ten eerste heeft iedereen andere klachten en een andere leefwijze, wat betekent dat wat voor de één goed werkt niet noodzakelijk voor de ander net zo goed werkt. U als patiënt wordt dan ook erg betrokken bij het opmaken van de plan van aanpak en er wordt dan ook verwacht dat u zich actief inzet om beter te worden, zoals het doen van thuisoefeningen als hiernaar gevraagd wordt. Uit onderzoek is gebleken dat een dergelijke aanpak het efficiëntste werkt en het snelst tot grotere resultaten leidt. Ga naar zeeinbeweging.nl voor meer informatie.

Fysiotherapie Hoogland voor iedereen

Zoekt u fysiotherapie in Hoogland en omgeving voor een specifieke klacht? Voor alle soorten klachten kunnen wij gegarandeerd een geschikte therapie bedenken. De meeste ervaring hebben wij met schouderklachten, heup-beenklachten, nekklachten, rugklachten, hoofdpijn, lichaamshouding problemen en knieklachten. Heeft u andere klachten? Dit betekent niet meteen dat wij niks voor u kunnen betekenen. Wij helpen u namelijk graag door samen met u naar uw klachten te kijken en een fysiotherapie op maat voor uw klachten te bedenken. Dit kan bij ons voor alle soorten klachten. Hiernaast zijn wij geleerd in de wereld van de psychosomatische fysiotherapie. Dit houdt in dat wij kennis hebben van lichamelijke klachten die geen aantoonbare fysieke oorzaak hebben en waarvoor niet zomaar een eenvoudige oplossing bedacht kan worden. U kunt altijd bij ons langskomen met uw klachten en ons vragen wat wij voor u kunnen doen.

Naast fysiotherapie

Naast fysiotherapie kunt u ook bij ZEE in beweging terecht voor voedingsadvies, psychotherapie, yoga en nog veel meer. Meer hierover weten? Kijk dan op https://zeeinbeweging.nl