Wil je een boek uitgeven in eigen beheer? Profiteer van de service

Jij bent niet de eerste die erover nadenkt om een boek te schrijven en publiceren. Waarschijnlijk ben je wel een van de weinigen die het daadwerkelijk doet. Ga naar BigBusinessPublishers voor de hulp die je nodig hebt bij het uitgeven van een boek in eigen beheer. Naast dat men jou begeleidt met voor de hand liggende zaken, heb je de mogelijkheid tot het uitbesteden van een aantal andere dingen. Denk hierbij aan het (her)schrijven van de flaptekst, het opstellen en verzenden van een persbericht, het meenemen van jouw boek in een mailing naar boekhandels en een korting op trainingen. Als je bij het uitgeven van een boek kies voor een van de optionele extra’s, bespreekt men graag de mogelijkheden en de kosten.

Boek in eigen beheer uitgeven: meer dan alleen quitte spelen met de kosten

Ga je een boek in eigen beheer uitgeven? Dan wil je wel dat dit goed gebeurd en dat je er wat extra’s aan overhoudt. Hierbij helpt BigBusinessPublishers je graag. Samen met hen stel je een plan van aanpak op, zodat je uiteindelijk meer klanten en opdrachtgevers binnenhaalt. Wat het gevolg hiervan is? Je gaat meer verdienen nadat jij jouw boek bent gaan uitgeven. Afhankelijk van jouw wensen liggen de kosten van het uitgeven van een boek tussen de €7.000 en €10.000. Bij een winkelprijs van €20 is de investering na een verkoop van 900 tot 1.500 exemplaren terugverdiend. Bespreek de mogelijkheden voor jouw boek die binnenkort in de winkelschappen ligt dankzij BigBusinessPublishers.

Boek in eigen beheer uitgeven: waar hangen de kosten vanaf?

Schrijf je graag en ben je aan het overwegen om een boek te gaan uitgeven in eigen beheer? Daarvoor wil je uiteraard niet te veel kosten maken. Ben je toch benieuwd naar de kosten die komen kijken bij het uitgeven van een boek in eigen beheer? Dat vertellen de specialisten van BigBusinessPublishers je graag. Een boek uitgeven hoeft niet veel te kosten en is afhankelijk van de eisen die jij stelt aan het boek. Denk aan zaken als printen in kleur of zwartwit, de complexiteit van de vormgeving en de hoeveelheid pagina’s. Er wordt voor jou een kostenplaatje op maat gemaakt, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.