Tuinroute in Zuid-Afrika altijd al eens willen zien? Boek nu uw reis!

Is de Tuinroute iets dat al jaren op uw lijstje staat? Is de kustlijn van Zuidelijk Afrika iets dat u wilt ontdekken? Gaat uw voorkeur liever uit naar een reis door Namibië en Zuid-Afrika? Bij Oryx Travel is het allemaal mogelijk. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast. De perfecte combinatie tussen cultuur en natuur!

Langs welke hoogtepunten komt u tijdens een rondreis in Namibië?

Tijdens uw reis door het adembenemende Namibië ziet u gelijk dat dit land zo veel meer is dan alleen de wilde woestijnen waar het om bekend staat. Met een 4×4 huurauto verandert het landschap ieder uur en spot u tal van wilde dieren. Zo bezoekt u het indrukwekkende Etosha wildpark, de prachtige Sossusvallei in de ruige woestijn, ontmoet u de lokale bevolking en ontdekt u de schitterende Epupa watervallen. Natuurwonderen worden afgewisseld met interessante cultuur en u mist geen enkel hoogtepunt. Uw rondreis door Namibië combineren met een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Ook dat is mogelijk bij Oryx Travel. Als ervaren touroperator van reizen in Afrika stelt men iedere reis op maat samen.

Uitstekend verzorgde rondreis langs de Tuinroute in het prachtige Zuid-Afrika

Wilt u een vette reis maken langs de Tuinroute van Zuid-Afrika? Wilt u in luxe lodges de vakantie slapen of op het dak van de 4×4 in een tentje? De ‘Big Five’ of walvissen spotten? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika. Spot wilde dieren in Namibië!