Op zoek naar voedzaam eten voor uw puppy? Kies dan voor Hubertus Gold Junior

Als u een puppy heeft, is het belangrijk dat het kleine hondje voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Juist in de eerste periode van het leven van de puppy is goede voeding cruciaal. Heeft u onlangs een puppy gekocht, of is uw eigen honds recentelijk moeder geworden van kerngezonde puppy’s? In beide gevallen is het verstandig om eens naar de voeding te kijken. Puppy’s hebben namelijk andere voeding nodig dan volwassen honden omdat ze nog veel moeten groeien. Hubertus Gold Junior bestaat uit alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft, zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en foliumzuur. De voeding is licht verteerbaar, omdat pups (nog) tere maagjes hebben. Let op: vanaf ongeveer 4 weken moet u bijvoeren met de producten van Hubertus Gold, aangezien vanaf dat moment moedermelk niet meer genoeg in de energiebehoefte voldoet.

Laat uw hond écht hond zijn met de accessoires van Hubertus Gold

Gaat u vaak met uw hond wandelen? Dit is tenslotte erg belangrijk! Het is belangrijk dat u en uw hond voldoende beweging krijgen op een dag. Daarom leent het weekend zich perfect om er even op uit te gaan. Trekt u er binnenkort op uit met de accessoires van Hubertus Gold? Uw achterbank beschermt u tegen water en modder met een kofferbak ligbed, u traint uw jachthonden met een van de dummy’s en u houdt uw hond altijd aan de lijn met een prachtige jachtriem. In de webshop van Dogline bestelt u deze accessoires eenvoudig en snel. En plaatst u een bestelling voor €25,-? Dan wordt de bestelling gratis naar u verzonden.

Voor jachthonden, sporthonden of actieve honden kiest u voor Hubertus Gold Jacht Performance

Heeft u een hond met veel energie, zoals een jachthond, sporthond of een andere actieve hond? Dan verbruiken deze soorten tot wel 3 keer meer energie gebruiken dan ‘gewone’ huishonden? Dit bekent dat de voeding hierop aangepast moet worden. Om in deze energiebehoefte te kunnen voldoen is krachtvoer nodig én het voedsel moet licht verteerbaar zijn. Hubertus Gold Jacht Performance bestaat uit extra proteïne, vetten, vitaminen en mineralen. Door deze extra voedingsstoffen wordt het lichaam en weefsel van uw hond goed hersteld, uw hond krijgt sterke botten, de spieropbouw wordt bevorderd en uw hond straalt met een glanzende vacht en mooie huid. Daarnaast zijn de producten van Hubertus Gold glutenvrij, waardoor de producten ook uitermate geschikt zijn voor de gevoelige maag. Haal daarom uw Hubertus Gold voeding bij Dogline en geef het beste van het beste aan uw hond.