Heart coaching
Image default
Vakantie

Onderdak en vermaak voor al uw gasten met een Tentipi

Bent u iemand die evenementen en festivals organiseert of wilt u zelf een bruiloft, familiefeest of kampeervakantie organiseren? Heeft u een bedrijf en wilt u een plek op uw terrein aanbieden waar uw werknemers en bezoekers permanent beschut kunnen staan? In deze en vele andere situaties is een Tentipi dan een uitstekende oplossing. Deze tent schaft u aan via Nordictents.eu en kan tot honderden mensen huisvesten. Naast de tent zelf kunt u bij de tentenspecialist ook terecht voor de inrichting en alle benodigdheden die het evenement onvergetelijk maken. Er is namelijk weinig wat niet mogelijk is met een Tentipi.

Maak het uniek door te combineren

Eén van de grootste voordelen van de Tentipi is dat u verschillende tenten met elkaar kunt combineren. Op die manier maakt u een overkapping voor elke gelegenheid. In de grootste tent kunnen 72 mensen tegelijkertijd comfortabel plaatsnemen, maar zet er drie of meer naast elkaar en u creëert onderdak voor honderden. Er zijn een aantal modellen beschikbaar, met verschillende afmetingen en verschillende mogelijkheden. Deze specialist kan u exact adviseren welke tenten en combinaties voor u het beste zijn. Zo kunt u een podium laten plaatsen, een dansvloer toevoegen of een grote ontvangsthal, precies zoals u het beste uitkomt.

Kwaliteit uit Lapland

Het ontwerp van de Tentipi is gebaseerd op de Kata tent, de woning van het nomadische Sami volk uit Lapland. U weet dus dat deze tegen een stootje kan en ook bijzonder praktisch is. Nordictents.eu doet daar een schepje gezelligheid bij, zodat u niet alleen een praktisch, maar ook een sfeervol onderdak creëert. Dat doet u voor georganiseerde evenementen, maar ook voor een onvergetelijke kampeertrip of een familiefeest. Deze specialist verkoopt tenten en alle bijbehorende artikelen online, maar in de winkel in Kerkrade bewondert u deze zelf. U bent daar van harte welkom voor een kopje koffie en het bespreken van uw mogelijkheden.

https://nordictents.eu/