Heart coaching
Image default
Banen en opleidingen

Maximaal gebruiksgemak dankzij de cv-database

Wanneer jouw opdrachtgevers op zoek zijn naar tijdelijk personeel, maar jij het een uitdaging vindt om de geschikte kandidaten te vinden, kan een cv-database uitkomst bieden. Zeker wanneer je het platform van ikbenbeschikbaar.nl gebruikt, dat onderdeel is van FYFF, dat zich hét uitzendplatform van Nederland mag noemen. Het platform werd opgericht door recruiters, consultants en HR-professionals met jarenlange ervaring en helpt uitzendbureaus bij het vinden van een baan voor werkzoekenden.

Een helder overzicht van werkzoekenden

De cv-database die door FYFF werd ontwikkeld, levert je maximaal gebruiksgemak op. Je zoekt er op basis van hoofdzoekcriteria als opleiding, werkervaring en locatie (een werkzoekende in Noord-Brabant zal nu eenmaal niet staan te trappelen om een baan in de Kop van Noord-Holland). Ook kun je nog verder uitbreiden met specifiekere zoekcriteria. Het platform stelt je eveneens in staat snel en overzichtelijk op specifieke beroepen en beroepsgroepen te zoeken.

Volledig, actueel en automatisch

Het gebruiken van de cv-database van ikbenbeschikbaar.nl levert je als professional in de uitzendbranche diverse voordelen op. Zo weet je ten eerste dat je altijd te maken hebt met vakpersoneel dat openstaat voor een tijdelijk dienstverband. Bovendien is de cv-databank altijd actueel, doordat kandidaten het direct aangeven wanneer ze van een baan zijn voorzien. En komen er nieuwe inschrijvingen binnen die aan jouw zoekcriteria voldoen? Dan ontvang je daar automatisch een melding van. In de databank zijn kandidaten vanuit heel Nederland geregistreerd. mbo is het gemiddelde opleidingsniveau.                                                                 

Kies voor een helder abonnement zonder valkuilen

Ben je geïnteresseerd in de cv-database van FYFF? Dan heb je de keuze uit een maand- of een jaarpakket. Inderdaad: het gaat hier om vaste prijzen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Bovendien mag je een abonnement met iedereen binnen jouw vestiging delen. Tot slot bestaan er geen limieten; zolang je abonnement loopt, kun je onbeperkt gebruikmaken van de cv-database.

https://www.ikbenbeschikbaar.nl/

Gerelateerde artikelen

Wanneer krijgt u met een vaststellingsovereenkomst te maken?

Een nieuwe start met outplacement

Wil je Een heftruck opleidingen volgen