Laat snel en goedkoop een fansjaal bedrukken

Als u een fansjaal wilt laten maken, of er zelf een ontwerp op wilt laten bedrukken, wilt u dat dit zo goedkoop mogelijk kan. De grootste aanbieder van fansjaals in de Benelux, De Breigigant, is ook de goedkoopste en de snelste. Zo weet u zeker dat uw product volledig aan uw wensen voldoet. Niet alleen met het ruime assortiment, maar ook met de creatieve ideeën. Kiest u om de sjaal door De Breigigant te laten maken? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo betaalt u geen aanmaak-, instel- en verzendkosten en krijgt u 100% kwaliteitsgarantie.

Een fansjaal laten bedrukken om uw favoriete club aan te moedigen

Bent u ook trouwe supporter van een voetbalclub? Laat dan een mooie fansjaal bedrukken om je club aan te moedigen! Laat de fansjaal aan beide kanten bedrukken met een persoonlijke boodschap en het logo van de club. Wilt u aan beide kanten van de sjaal franjes laten maken of houdt u van een simpele sjaal zonder te veel poespas. De sjaal is gemaakt uit 100% acryl. Na een wedstrijd is deze dan ook eenvoudig te wassen. Zo staat u elke keer weer opnieuw met uw vertrouwde sjaal bij uw club. Gaat u altijd met een vaste groep? Hoe leuk is het om een sjaal te laten maken voor iedereen? De minimale afname is 15 stuks.

Een sjaal op maat laten maken

Wat voor sjaal zou u willen hebben? Een luxe business sjaal, een autosjaaltje of een lekkere warme wollen wintersjaal? Of heeft u misschien een specifiek ontwerp in gedachten? Wilt u bijvoorbeeld een sjaal met uw bedrijfslogo, een naam of een slogan laten maken? De Breigigant maakt het mogelijk. Met keuze uit meer dan 120 kleuren, verschillende afmetingen en oneindig veel mogelijkheden betreft franjes of andere extra’s loopt u binnenkort met een prachtige dubbelzijdig gebreide sjaal om uw nek. Organiseert u binnenkort bijvoorbeeld een wedstrijd, evenement of andere bijeenkomst? Leuk idee: de deelnemers een bedrukte fansjaal cadeau geven met uw bedrijfsnaam en de naam van het evenement erop. Of laat een fansjaal bedrukken. Een leuk aandenken voor later én marketing voor uw bedrijf.