Komt u moeilijk in slaap? Koop een water- of gelbed bij de specialist

Is het hebben van een gel- of waterbed altijd al uw droom geweest? Dan is een bezoek aan de beddenspecialist ideaal! Bij hen heeft u keuze uit diverse modellen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van zo’n gel- of waterbed? Het geeft een relaxte houding, een aangename temperatuur en u slaapt dieper. Daarnaast woelt u minder en biedt het stabieler slaapcomfort. Het is hierdoor een aanrader voor onrustige slapers en koukleumen. Er bestaan diverse soorten watermatrassen: MONO en DUAL. Bij MONO is het een doorlopend matras. Wanneer u voor DUAL kiest, slapen u en uw partner op een apart matras.

Welk dekbed past het beste bij u? De beddenspecialist adviseert u graag

Dekbedden van de beddenspecialist zijn er in alle soorten en maten. Gaat u voor een luxe dekbed van eendendons? Dan bestaat uw dekbed meestal uit eenden- of ganzendons gemengd met veertjes. Het voordeel van dit dekbed is dat het een minimumgewicht kent en een maximum aan isolatie. Daarnaast kent het materiaal een uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen. Gaat u voor wol? Dan profiteert u van de warmte in de winter en koelte in de zomer. Daarnaast neemt het veel vocht op en door de lanoline heeft het een heilzame werking op gewrichten en spieren. Ook heeft u bij de beddenspecialist keuze uit: synthetische materialen, kasjmier, kamelenhaar, katoen en wildzijde.

Van superluxe bed tot simpele twijfelaar: u vindt het bij de beddenspecialist

Of u nu een luxe boxspring wil of een twijfelaar voor uw logees, de beddenspecialist is altijd een goede optie hiervoor. Zij geven u het beste advies over wat voor u het beste bed is. In de showroom van de beddenspecialist vindt u meer dan 50 ingerichte slaapkamers met diverse stijlen en dus ook verschillende ledikanten. Ze verkopen namelijk ledikanten met verschillende in- en uitstaphoogtes, maar ook bijmeubelen zoals commodes en nachtkastjes. Bent u op zoek een speciaal bed voor senioren? Ook hiervoor zijn er leuke aanbiedingen bij Slaapcenter Verweijen! Wilt u advies bij de aankoop van een ledikant of boxspring? Kom dan langs en de ervaren medewerkers voorzien u van een deskundig advies.