Heart coaching
Image default
Dienstverlening

Hoe zit een staalconstructie op maat in elkaar?

Wilt u snel en creatief aan de slag met het vervaardigen van een stalen pand? Een verstandige keuze, want staalskeletbouw heeft vele voordelen. R.E.M. Techniek is u graag van dienst met het ontwerp. Bij een staalconstructie op maat, zoals staalbouw woningen, zijn de opties haast oneindig. Maar bij deze specialist in staalconstructies houdt het niet op bij enkel het ontwerp. De staalexpert schakelt u in voor het hele bouwtraject. Het bedrijf richt zich op constructies voor kleine en middelgrote projecten.

De opbouw van een staalconstructie: de stappen op een rijtje

De feitelijke bouw van een staalconstructie op maat begint met het neerzetten van het stalen skelet. De staalexpert vervaardigt de onderdelen zelf. Na het neerzetten van het staalskelet wordt de buitenbekleding aangebracht. Veel mensen kiezen voor de typisch industriële afwerking met staal. Sommigen kiezen voor een klassieke afwerking. De woonomgeving is hiervoor vaak doorslaggevend. Ook draagt men zorg voor de isolatie van het pand.

Een staalconstructie is als een bouwpakket

De opbouw van een staalconstructie op maat is fascinerend. Bij de bouw van bijvoorbeeld staalbouw woningen wordt aangevangen met het skelet, waarin vervolgens verdiepingen worden aangebracht. Geïsoleerde staalpanelen vormen het dak. De ruwbouw van een staalconstructie op maat neemt aanzienlijk minder tijd in beslag dan klassieke bouw. U kunt een stalen pand eigenlijk zien als een bouwdoos die op locatie in elkaar wordt gezet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een kraan.

Een staalbouwspecialist die u alles uit handen neemt

Bent u op zoek naar de mogelijkheden op het gebied van staalbouw woningen of andere panden van dit duurzame materiaal? U bent bij R.E.M. Techniek aan het juiste adres. Het gehele bouwproject kunt u aan deze expert uit handen geven. Niet alleen draagt deze namelijk zorgt voor de feitelijke bouw, maar voor het gehele stappenplan, beginnend bij het ontwerp. De staalbouwspecialist vindt uw mening van groot belang. Zo is er altijd sprake van maatwerk.