Heart coaching
Image default
Bedrijven

Hier kun je verse aardbeienplanten kopen

Heeft jouw bedrijf nieuwe aardbeienplanten nodig om ook dit jaar weer een fantastische oogst te kunnen verzorgen? Dan wil je natuurlijk enkel de beste planten in huis halen waar de lekkerste aardbeien aan groeien. Dankzij de kwetsbaarheid van deze vruchten is het soms lastig om de juiste planten in te kopen en te kweken. Vertrouw daarom op de kwaliteit van Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout. Deze specialisten bezitten een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van aardbeien- en frambozenplanten. Deze zetten ze graag in zodat jij de beste aardbeienplanten en stekjes voor heerlijke aardbeien kunt kopen op diverse verkoopmomenten in het jaar.

Welke aardbeienplanten koop je bij deze experts?

Dit bedrijf stelt altijd alles in het werk om de hoogste kwaliteit te verzorgen zodat jij de beste planten in huis haalt. Dankzij hun jarenlange specialisatie in dit vak, kun je bij deze specialisten diverse soorten stekjes voor de beste rassen aardbeien kopen. Zo vind je in het aanbod van deze groothandel onder andere planten van de volgende rassen:

  • Falco
  • Malling Centenary
  • Favori
  • Sonate
  • Tenira

Zou je liever aardbeienplanten op maat willen kopen voor jouw onderneming? Ook dit behoort bij Van den Wijngaart B.V. uit Ulvenhout tot de mogelijkheden. Je gaat dan in gesprek met de specialisten van dit team zodat zij jouw wensen in kaart kunnen brengen. Zij vertellen je graag meer over hun mogelijkheden en helpen je als producent van aardbeienplanten graag aan een passend product voor jouw onderneming.

Koop planten voor jouw onderneming of voor bij jou thuis

Weet jij al welke aardbeienplanten je voor jouw bedrijf wil kopen? Of zou je als particulier graag wat losse stekjes willen kopen om thuis je eigen aardbeien te kweken? Bij Van den Wijngaart B.V. is het allemaal mogelijk. Plaats vandaag nog jouw bestelling en neem contact op met deze specialisten om alles te weten te komen over hun prachtige producten.