Gegarandeerd de leukste werkdag van het jaar met het GPS spel

Houd jij ook zo van het jaarlijks terugkerende bedrijfsuitje? Logisch. Het wordt niet maandelijks georganiseerd en het is goed voor zowel de ontspanning als teambuilding. Het is belangrijk om een activiteit te kiezen die ook écht iets toevoegt. Bij Wave Citygames kies je uit verschillende spellen en thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een GPS spel in de Biesbosch en vind de verborgen schat! Ideaal om je collega’s beter te leren kennen tijdens andere situaties. Na de vondst van de schat kan je heerlijk een hapje eten met elkaar om de spannende dag door te spreken. Wave Citygames verzorgt graag de catering in de vorm van een lunch, barbecue of Snackbag!

Organiseer je GPS spel bij een bedrijf met veel ervaring

De organisatie van een bedrijfs- of groepsuitje moet succesvol verlopen. Een groep vertrouwt op jou dat jij iets kiest wat in de smaak valt. Kies daarom alleen voor een bedrijf dat de juiste ervaring heeft. Wave Citygames heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van fantastische uitjes door heel Europa. Ze zijn authentiek, eerlijk en hebben oprechte interesse in jou, je ondernemen, je medewerkers en je klanten! Wil je een GPS spel laten organiseren? Dan moet je bij Wave Citygames zijn. Ook bij vragen of advies staan ze je graag te woord.

Speel een spannend GPS spel in de mooiste Europese steden

Laat een programma samenstellen door Wave Citygames als je op zoek bent naar een spannend bedrijfs- of groepsuitje. Je kunt terecht in vrijwel iedere grote stad. Altijd iets dicht bij de deur! Liever iets verder weg? Ook daarvoor draait dit activiteitenbureau de hand niet om. In onder andere België, Italië, Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië vind je een of meerdere steden waar je een spannend GPS spel kan spelen met je familie, collega’s of vrienden. Ideaal om te combineren met een leuke citytrip. Laat je onderdompelen in een hele nieuwe stad, terwijl je aangewezen bent op je GPS. Dat wordt spannend!