Bespaar geld door het verbruik van uw opritverwarming in de gaten te houden

Gaat u opritverwarming aanleggen in de nieuwbouwfase, dan is het belangrijk dat u nadenkt over het milieu. De laatste tijd beginnen we met zijn allen steeds zuiniger aan te doen met het milieu en zaken die daaraan gerelateerd zijn. Niet vanwege de kostenbesparing, hoewel dat mooi is meegenomen, maar omdat we meer en meer in beginnen te zien dat we hierin een eigen verantwoordelijkheid hebben. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Wie uw opritverwarming aanlegt laat u niet bepaald koud, hier moet u op letten

Als u opritverwarming laat aanleggen onder het dek van uw oprit, zijn daar de nodige kwaliteiten voor vereist. Zo is technisch inzicht en een oog voor detail nodig. Het is ook handig dat het bedrijf dat u inschakelt de overlast voor u en de omwonenden zoveel mogelijk beperkt. Het gaat wel om uw huis en u wilt dat de opritverwarming zo snel mogelijk wordt geïnstalleerd. Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. Heating Group International werkt daarnaast ook nog eens met AutoCad, waardoor er nog preciezer wordt gewerkt. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Opritverwarming: dat is pas warm thuiskomen!

Als de winter eraan komt, kan menig werkgever erop rekenen dat het gros van de medewerkers te laat komt. Er wordt geen rekening mee gehouden dat de ramen van de auto moeten ontdooien voordat men weg kan rijden. Kunt u nagaan wanneer de hele oprit voor uw huis is bedekt met sneeuw en ijs. Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!